Tilmeld dig StatoilNyt

Statoil Privat Kort

Med Statoils nyhedsbrev får du gode tips til din bil, spændende tilbud, nyheder fra Statoil, ekstra rabatter samt mulighed for at deltage i konkurrencer.

Tilmeld dig nu- i formularen til højre. Jo flere informationer du kan oplyse, desto bedre kan vi sende dig relevant indhold. Tak for din interesse.

Tidligere artikler i StatoilNyt

< >
1 af 3

Cykelpleje-pladser – foreløbig i København

- September 2011

Statoil Cykelpleje

Det skal også være godt at være cyklist hos Statoil. Fremover kan du derfor pleje cyklen på fem stationer i København. Tag den med ned på Statoil stationen, pump din cykel, hæng den op i god arbejdshøjde, giv den en vask og lån evt. olie, dækjern og umbraconøgle. Se på statoil.dk/cykelpleje om der er en station i nærheden af dig med en cykelpleje-plads. De første står klar fra den 16. september.

Tips og tricks til foråret

- April 2012

Forårsklar

Nu kan du få det fulde overblik over alle Statoil stationerne via din GPS. Det kaldes POI (Points of Interest), og det er enkelt at bruge. Du skal blot downloade en fil, der passer til din GPS – så kan du se alle vores stationer, mens du kører på de danske veje. Læs mere om hvordan du går, og download filen.

Foråret er her. Og så er det tid til fx havearbejde. Vi ved alle, at det giver en masse haveaffald, som skal køres på forbrændingen. Hjælpen er nær på Statoil stationen, hvor du kan leje trailere i alle størrelser – til en god pris. Se vores priser og trailere.

Flyvende start for app’en

- Februar 2012

Statoil MoBilen er en stor succes og har fået mange roser med på vejen. Fx blev den vurderet til 8/10 stjerner i iPhone Magasinet, 5/6 stjerner i Børsen - og inkluderet på Infomedias top-25 liste over app’s i 2011. Det er vi naturligvis stolte af.

Nye features og funktioner siden den kom på gaden:

  • Mulighed for at modtage beskeder fra Statoil om spændende tilbud

  • Forbedret søgefunktion i motorolieguiden

  • Optimeret eksportfunktionen i kørebogen